Workshop de chocolade droom komt uit

Ontvangst met koffie, thee en iets lekkers.

Uitleg over de herkomst van de chocolade en op welke manieren deze kan worden verwerkt.

Wij gaan gezamenlijk een fruit-ganache koken en ik geef uitleg over de vullingen en smaaksensaties van bonbons. U gaat beginnen met een handbonbon te vormen van marsepein en cupjes chocolade te voorzien van de canache. Bonbonnière maken van chocolade. U gaat daarna een aantal chocolaatjes spuiten. Deze chocolaatjes kunnen worden afgewerkt met diverse ingrediënten. Beslis zelf welke smaak u kiest van zoet tot zuur of wat dacht u van nougat met zeezout?

Pauze met koffie, thee en een chocolaatje.

Pindarotsjes maken. De bonbonnière kan versierd worden met uw eigen creaties. Als alles klaar is, kunt u het inpakken in een doos of folie.

Tijdsduur: +/- 2,5 uur

  • vanaf 8 personen € 45.00 p.p.
  • 9 tot 15 personen € 42,00 p.p.
  • 16 tot 20 personen € 40,00 p.p.