Ontvangst met koffie, thee en iets lekkers.
Uitleg over de herkomst van de chocolade en op welke manieren deze kan worden verwerkt.
Wij gaan gezamenlijk een fruit-ganache koken en ik geef uitleg over de vullingen en smaaksensaties van bonbons. U gaat beginnen met een handbonbon te vormen van marsepein en cupjes chocolade te voorzien van de canache. Bonbonnière maken van chocolade. U gaat daarna een aantal chocolaatjes spuiten. Deze chocolaatjes kunnen worden afgewerkt met diverse ingrediënten. Beslis zelf welke smaak u kiest van zoet tot zuur of wat dacht u van nougat met zeezout?
Pauze met koffie, thee en een chocolaatje.
Pindarotsjes maken. De bonbonnière kan versierd worden met uw eigen creaties. Als alles klaar is, kunt u het inpakken in een doos of folie.
Tijdsduur: +/- 2,5 uur
- vanaf 8 personen € 45.00 p.p.
- 9 tot 15 personen € 42,00 p.p.
- 16 tot 20 personen € 40,00 p.p.