Workshop bonbons en vullingen

Ontvangst met koffie en thee en iets lekkers.

Uitleg over diverse chocolades, bonbonvullingen en de smaakcombinaties. Demonstratie: werkwijze van ganache maken. Dit is een bonbonvulling met vele mogelijkheden. Deelnemers gaan beginnen met een handbonbon te vormen van marsepein. De cupjes die gemaakt zijn van chocolade worden voorzien van de bonbonvulling. Beide soorten bonbons worden door de chocolade gehaald. Daarna gaan we een aantal chocolaatjes maken met diverse garnituren. Innoveer zelf met diverse garnituren en maak een chocolaatje met uw eigen favoriete smaken. Een vaandel van een chocoladeplak maken met uw eigen tekst.

Pauze met koffie of thee en een chocolaatje.

Roos maken van marsepein. De vaandel kan versierd worden met uw eigen creaties. Als alles klaar is, kunt u het inpakken in een doos of folie.

Tijdsduur: +/- 2 uur

  • vanaf 8 personen € 40.00 p.p.
  • 9 tot 15 personen € 38,00 p.p.
  • 16 tot 20 personen € 35,00 p.p.